Це така смакота! Домашня шинка: Як приготувати соковите та ароматне м`ясо в духовці

Домашня шинка - це смачна м`ясна закуска, яку можна варити, запікати та коптити. Її радять обов`язково готувати з часником та спеціями для того, щоб м`ясо було ароматним та соковитим. передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 1,5 кг
  • часник – декілька зубчиків
  • гірчиця в зернах – 3 ст. л.
  • лаврове листя – 3 шт
  • сіль, перець
  • приправи до м‘яса

Спосіб приготування:

1. М`ясо ретельно посолити та поперчити з усіх боків.

2. Зробити у м`ясі надрізи та покласти в кожен з них часник. Зав’язати мотузкою так, щоб м`ясо мало щільну текстуру. Посипати приправами.

3. У каструлю набрати воду та підсолити її. Викласти м`ясо та лаврове листя. Варити мнімум 2 години.

4. Відварене м`ясо змастити гірчицею та посипати приправами. Викласти на деко.

5. Запікати в духовці за температури 200 градусів 20 хвилин.

Народні прикмети на 3 липня. Що категорично забобонні українці не робили на Маків день

четвер, 3 липень 2025, 7:05

3 липня за новим календарним стилем (16 липня - за старим) - день пам'яті святителя Анатолія, патріарха Константинопольського, а також преподобних Анатоліїв, У народі - Маків день. затворників Києво-Печерських. 3 липня за старим календарним стилем зга...

Не магія, а наука: Як засинання рано ввечері впливає на організм - вчені приголомшили висновком

четвер, 3 липень 2025, 6:56

Відклади телефон і йди спати! Нове дослідження показало: хто раніше засинає — той більше рухається наступного дня. І це не магія, а наука, передають Патріоти України. Деталі дослідження. Австралійські вчені з Університету Монаша проаналізували 6 мільйо...