Домашня шинка - це смачна м`ясна закуска, яку можна варити, запікати та коптити. Її радять обов`язково готувати з часником та спеціями для того, щоб м`ясо було ароматним та соковитим. передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М`ясо ретельно посолити та поперчити з усіх боків.
2. Зробити у м`ясі надрізи та покласти в кожен з них часник. Зав’язати мотузкою так, щоб м`ясо мало щільну текстуру. Посипати приправами.
3. У каструлю набрати воду та підсолити її. Викласти м`ясо та лаврове листя. Варити мнімум 2 години.
4. Відварене м`ясо змастити гірчицею та посипати приправами. Викласти на деко.
5. Запікати в духовці за температури 200 градусів 20 хвилин.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...