Домашня шинка - це смачна м`ясна закуска, яку можна варити, запікати та коптити. Її радять обов`язково готувати з часником та спеціями для того, щоб м`ясо було ароматним та соковитим. передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М`ясо ретельно посолити та поперчити з усіх боків.
2. Зробити у м`ясі надрізи та покласти в кожен з них часник. Зав’язати мотузкою так, щоб м`ясо мало щільну текстуру. Посипати приправами.
3. У каструлю набрати воду та підсолити її. Викласти м`ясо та лаврове листя. Варити мнімум 2 години.
4. Відварене м`ясо змастити гірчицею та посипати приправами. Викласти на деко.
5. Запікати в духовці за температури 200 градусів 20 хвилин.
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...